0167-854033 info@kiowathee.nl

De samenstelling van Kiowa thee is gebaseerd op de aloude receptuur van de Kiowa indianen. Zij leefden dicht bij de natuur en hadden veel ontdekt over diverse natuurlijke ingrediënten en hun vitaliserende werking.

Genoeg drinken, maar wat? 

Voldoende drinken is erg belangrijk, maar valt niet altijd mee.

Natuurlijk zijn er bepaalde momenten die min of meer als vanzelf samengaan met drinken, zoals bij maaltijden, bij een gezellig samenzijn en voor het lessen van onze dorst. 

Veelal zijn we echter niet echt bewust bezig  met het grote belang van voldoende drinken voor de vochthuishouding, de stofwisseling en de temperatuursregulatie van ons lichaam. In de praktijk drinken we daarom toch meestal te weinig!

Feitelijk zouden we namelijk zo’n 3 liter vocht per dag tot ons nemen, maar dat vraagt om een behoorlijke discipline én om de juiste drankkeuze!

Het best om te drinken zijn natriumarm water en ongezoete vruchten- of kruidenthee. En kruidenthee heeft daarbij werkelijk alle goeds in zich: dorstlessend, lichaamsreinigend en bovendien smaakvol in zijn vele varianten.

Lichamelijke effecten van goede vochtbalans 

Het is een absolute waarheid: we kunnen best een tijdje zonder eten, maar zeker niet lang zonder drinken! Het zou onderdeel van ons leefritme moeten zijn om daadwerkelijk en consequent zo’n 3 liter per dag te gaan drinken. Neem het u eens voor om bijvoorbeeld 2 liter water en 1 liter kruidenthee te drinken en u zult zich echt beter gaan voelen. En meer thee in plaats van water mag natuurlijk ook, beter zelfs!

Een drinkpatroon dat is afgestemd op deze dagelijkse hoeveelheid zorgt er voor dat:

  • uw organen continu worden ontdaan van allerlei schadelijke stoffen, gif en voedselresten
  • uw hongergevoel zal verminderen en de kans op gewichtsvermindering daardoor toeneemt
  • uw huid schoner en steviger wordt door een goede lichaamsreiniging en -vochtregulatie

 

Waarom kruidenthee? 

 Kruidenthee heeft een krachtige en waardevolle uitwerking in uw lichaam. Het doorspoeleffect van kruidenthee is erg groot. Al vanouds worden aan diverse varianten van kruidenthee  gezondheidsbevorderende eigenschappen verbonden en zijn deze gebruikt tegen verschillende aandoeningen. Daarbij komt dat kruidenthee in uiteenlopende smaken en geuren voor komt en zo voor iedereen een aanlokkend alternatief voor allerlei suikerhoudende dranken of water vormt. Kruidenthee is lekker en gezond en heeft een ‘anti-aging’ effect!

Ga naar de webshop om thee te bestellen of bel naar 0167-854033

Waarom juist Kiowa thee? 

Kiowa thee heeft de aanvullende kwalificatie van ‘Power Thee’. En niet voor niets!

De samenstelling van Kiowa thee is gebaseerd op de aloude receptuur van de Kiowa indianen. Zij leefden dicht bij de natuur en hadden veel ontdekt over diverse natuurlijke ingrediënten en hun vitaliserende werking. Deze ingrediënten zijn dan ook volop vertegenwoordigd in het specifieke theemengsel Kiowa. Om de belangrijkste noemen: Groene thee, Venkel, Kamillebloesem, sinaasappel- en citroenschillen, Hibiscus, Guarana alsmede bladeren van Ginko, Munt, Kaasjeskruid, Braambes en Blauwe bosbes. Een rijk en gezond kruidenextract. Zo beschermt Groene thee dankzij antioxidanten en vitaminen A, B, C en E lichaamscellen tegen vrije radicalen. Guarana bevat waardevolle bitterstoffen die de afscheiding van spijsverteringssappen stimuleren.  Verder zijn bijvoorbeeld Kamille goed voor de maag en Blauwe bosbes goed voor het immuunsysteem.

Drink dus dagelijks een aantal kopjes Kiowa thee: 100% natuurlijk, gezond én smaakvol. Zo brengt u welzijn en genieten samen!