Ik ben Anja Luykx, ondernemer in hart en nieren, empatisch, dierenvriend, levensgenieter, vrijwilliger, deskundige op het gebied van huidverzorging en afvalcoach.

25 jaar geleden startte ik mijn eigen praktijk voor huidverbetering in Steenbergen.

Ik verkoop uitsluitend dierproefvrije en natuurlijke producten.

Persoonlijke aandacht is mijn visitekaartje. Begeleiding en coaching is mij op het lijf geschreven. Ik coach op het gebied van voeding, afvallen, ontslakken en ontgiften.

De reden dat ik speciaal een site hebt gemaakt voor Kiowa thee is dat ik zo enthousiast ben over de thee dat ik vind dat deze een eigen plekje verdient om meer mensen van het bestaan af te laten weten.

Kiowa thee is een product dat ik pas ben gaan verkopen na deze zelf uitvoerig getest te hebben. Ik merkte dat het positieve resultaten had op mijn te traag werkende schildklier. Ik voelde me steeds fitter worden en begon ook af te vallen. In tegenstelling tot andere middelen die ik ooit gebruikte was de thee goed van smaak en is het een genot om te drinken. Kiowa Power thee is een onderdeel van mijn lifestyle en ik gebruik het dagelijks.

Ik doe vrijwillergswerk bij gehandicapten, hou van theater, salsadansen en nog veel meer.

Mocht je vragen hebben vul dan het contactformulier in.