0167-854033 info@kiowathee.nl

Over mijzelf

Ik ben Anja Luykx, ondernemer in hart en nieren, empathisch, dierenvriend, levensgenieter, vrijwilliger gehandicapten, deskundige op het gebied van huidverzorging en afvalcoach.

Al sinds 1986 leid ik met veel succes een eigen praktijk voor huidverzorging in Steenbergen (zie www.AnjaLuykx.nl). Deze praktijk richt zich op maatwerk van huidbehandelingen, nauw afgestemd op de persoonlijke behoefte van klanten. Net als de mens zelf is de huid immers uniek. Behalve het aanbod van uiteenlopende behandelingen, verkoop ik vanuit mijn praktijk (alsmede via de website www.verzorgingvanbinnenuit.nl) een scala aan verzorgingsproducten (geheel natuurlijk en dierproefvrij!) voor een voortgezette huidverzorging thuis.

 

Focus en visie

De focus op huidverzorging staat evenwel niet op zichzelf. Mijn ambities reiken verder!

In essentie sta ik voor een algeheel stimuleren van gezond(er) leven en het behoud van vitaliteit en een jonge(re) uitstraling. Daarbij hoort in mijn optiek ook een vorm van lifestyle coaching op het gebied van voeding, afvallen, ontslakken en ontgiften. Dit is mij op het lijf geschreven! Met veel enthousiasme en plezier adviseer en begeleid ik mijn klanten om hiermee de beste resultaten te behalen.

Het aanbieden van Kiowa thee sluit feitelijk naadloos aan bij deze ambities en werkzaamheden. De gunstige werking van Kiowa thee heb ik daadwerkelijk zelf mogen ervaren: het drinken van deze thee zorgde voor een uitzonderlijk positief effect op mijn te traag werkende schildklier, mijn fitheid en het terugbrengen van mijn gewicht. Het gebruik van Kiowa thee is sindsdien onderdeel van mijn lifestyle en dagelijkse leefpatroon.

 

Kiowa thee

Ik ben er voor 100% van overtuigd geraakt dat Kiowa thee bijzondere, helende eigenschappen bezit en meer mensen zou kunnen helpen. Daarbij komt, dat de thee opvalt door zijn aangename smaak. In tegenstelling tot veel andere middelen gaat ‘gezond’ en ‘lekker’ hier echt samen.  De opzet van deze site om Kiowa thee bekender te maken en te kunnen bestellen, liet dan ook niet lang op zich wachten!

Wilt ook u uw lifestyle veranderen en gezonder leven? Kies dan voor Kiowa thee!

 

Mocht u vragen hebben vul klik dan op onderstaande button.