0167-854033 info@kiowathee.nl

Sos trays

Deelname aan spaarpotproject van:

Sosstrays
Ik heb een ontzettend groot hart voor dieren.
Toen dan ook destijds mijn Vlinderhondje Sandy op 18 jarige leeftijd , als oudste in haar soort in Nederland, overleed, nam ik me voor nooit meer deze pijn van afscheid nemen te willen ervaren.
Tot ik op Kerstavond 2008 werd geraakt door 2 prachtige puppy’s via de site van sosstrays die samen met hun moeder gered bleken te zijn bij een brute politie inval in Spanje
Hun eigenlijke bestemming was toen de dodencel…Gered door vrijwilligers van Sosstrays en naar Nederland gebracht , waar ze in een tijdelijk opvanggezin geplaatst werden.
En ik moet er eerlijk bij zeggen dat ik zelf de nodige vooroordelen had over honden uit het buitenland halen, in die zin dat er in Nederland ook veel dierenleed is en overvolle asiels.
Maar ik geloof ook in de zgn. toevalligheden waarmee dingen op je pad komen.En dat op die bewuste kerstavond ik niet om die toevalligheden heen kon.Die leidde mij naar de site van Sosstrays en rechtstreeks naar het hart van Daisy, toen nog Quica genaamd.
Nog nooit was de periode rondom kerst zo mooi als toen zij haar intrede in ons leven deed.
Bij aankomst wachtte haar een grote broer op Alex onze Duitse Staander van toen 6 jaar .En vanaf dag een zijn ze een onafscheidelijk , hartveroverend stel…
Martin Gaus hondenschool
Binnen een week gingen we, te midden van de sneeuw, naar Lianne van der Linde, eigenaresse van een heuse Marin Gaus hondenschool.En daar ging een wereld voor ons open.Heerlijk om , in tegenstelling tot andere hondenscholen te zien hoe i.p.v. fout gedrag af te straffen goed gedrag beloond wordt . En daar dan een blije viervoeter voor te krijgen die, zoals Lianne ons leerde, jou de geweldigste baas van de hele wereld vindt.

f